Προπονητής εθνικής ομάδας συνεργός σε ληστείες!

Μεγάλα… μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος, προπονητής της Εθνικής Ελλάδας τάε κβον ντο, μια και κατηγορείται για συμμετοχή σε σπείρα ληστών!

Όπως αναφέρεται στην «Espresso», ο 49χρονος, προπονητής και διευθυντής του συλλόγου Αστραπή στην Πάτρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία, καθώς εμφανίζεται… μπλεγμένος σε σπείρα ληστών που είχε βάλει στο… στόχαστρο ηλικιωμένα άτομα στην Πάτρα.

Πάντα σύμφωνα με το άρθρο, τα ξημερώματα της Τρίτης, τρεις Αλβανοί λήστεψαν έναν 66χρονο και λίγο αργότερα συνελήφθηκαν από την Αστυνομία.

Κατά την ανάκριση, οι αστυνομικοί εξέτασαν τα κινητά τους τηλέφωνα και οι κλήσεις τους οδήγησαν στον Κωνσταντίνο Αντωνακόπουλο. Μάλιστα, όπως υποστήριξαν οι δράστες, ο 49χρονος προπονητής, τους είχε φέρει από την Αθήνα στην Πάτρα και υπό τις οδηγίες του διέπραξαν τη ληστεία. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας τάε κβο ντο, οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ έγινε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν ένας ανιχνευτής μετάλλων με δύο βέργες ραβδοσκοπίας για τον εντοπισμό χρυσαφικών, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα των τριών Αλβανών, 20 ναρκωτικά χάπια και επτά κινητά. Ο Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος, πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις