Πρόβλημα με τις έδρες τους, Διαγόρας και Ιάλυσος

Μοιράσου το άρθρο

Πρόβλημα στα εντός έδρας παιχνίδια με τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου, είναι πολύ πιθανό να κληθεί να αντιμετωπίσει ο Διαγόρας!

Και αυτό διότι με εξαίρεση τη σκεπαστή εξέδρα, όλες οι υπόλοιπες δεν διαθέτουν πλαστικά καθίσματα για τους θεατές, κάτι που θεωρείται ως προϋπόθεση σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League. 

Ο σοβαρός κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο «γηραιός» είναι να μην μπορεί να εκδώσει περισσότερα εισιτήρια από τα καθίσματα που υπάρχουν στη σκεπαστή εξέδρα. Το υπόλοιπο κομμάτι του γηπέδου δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και θα πρέπει να παραμείνει κλειστό. Αντίστοιχο πρόβλημα φυσικά θα κληθεί να αντιμετωπίσει και ο Ιάλυσος, καθώς και στο «Οικονομίδειο» δεν έχει παντού πλαστικά καθίσματα. Στο σχετικό άρθρο της προκήρυξης, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

«Οι ΠΑΕ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League και κυπέλλου οφείλουν να διαθέτουν κατά αποκλειστική κυριότητα ή χρήση, γήπεδο με την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας, με κατάλληλο χλοοτάπητα (φυσικό), με αποδυτήρια και οι εξέδρες να είναι πλήρως καλυμμένες με πλαστικά καθίσματα. Απαγορεύεται η διεξαγωγή αγώνων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε γήπεδα – αθλητικές εγκαταστάσεις που δεν διαθέτουν τις ανωτέρω προϋποθέσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του «γηραιού» έχει κάνει ήδη ενέργειες προκειμένου να υπάρξει συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και να τεθεί το θέμα επί τάπητος για να βρεθεί λύση.

Πρόβλημα και στα αποδυτήρια

Το θέμα με τις εξέδρες δεν είναι πάντως το μοναδικό που καλείται να αντιμετωπίσει ο σύλλογος. Υπάρχει και στα αποδυτήρια θέμα, καθώς δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και θα πρέπει να γίνει ένα σημαντικό λιφτινγκ προκειμένου να καταστούν πιο ανθρώπινα. Είναι κάτι που επίσης απασχολεί πολύ έντονα τους ανθρώπους του Διαγόρα, οι οποίοι αναζητούν λύσεις.

Πηγή: Ροδιακή

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις