Μπέος: «Ο Βόλος σκέφτεται αποχώρηση από τη NOVA αν την πάρει ο Μαρινάκης»

H προοπτική αγοράς της NOVA απ΄τον Βαγγέλη Μαρινάκη βάζει στην «πρίζα» σουπερλιγκάτες ΠΑΕ που σκέφτονται την αποχώρησή τους απ΄το συνδρομητικό κανάλι σε περίπτωση που αυτό καταλήξει στην κατοχή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μετά τις σοβαρές σκέψεις που γίνονται στην ΑΕΚ να βγει από τη συμφωνία με τη NOVA αν ολοκληρωθεί το deal Forthnet-Μαρινάκη, στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπουν και στον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του volosday.gr, οι άνθρωποι του συλλόγου της Μαγνησίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από τη NOVA σε περίπτωση που αυτή αλλάξει χέρια και καταλήξει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, δημιουργώντας το Volos TV για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του Βόλου!
Είδηση την οποία επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στο SDNA.
«Πράγματι ισχύει το δημοσίευμα του volosday.gr. Σκεφτόμαστε την αποχώρηση απ΄την NOVA, εφόσον υπάρξει αγορά της από πλευράς του κ.Μαρινάκη. Δεν έχει να κάνει με τον Μαρινάκη. Είναι θέμα αξιοκρατίας, ισονομίας και κεντρικής διαχείρισης. Ο Βόλος είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης» τόνισε αρχικά ο Δήμαρχος Βόλου ο οποίος παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στην θεσσαλική ΠΑΕ και τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Σε ερώτηση σχετικά με το αν υπήρξε κάποια επικοινωνία με την ΑΕΚ για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε: «Καμία επικοινωνία. Η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο. Εμείς ως Βόλος και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος που βρίσκομαι κοντά στην ομάδα της πόλης μου παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις