Το “μπαμ” με Βαρβέκη οι Δικηγόροι Βόλου

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, καθώς ένας προπονητής με θητεία στη Super League θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας! Ο λόγος για τον Παντελή Βαρβέκη, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ μεγάλη επιτυχία πέρυσι, οδηγώντας την ομάδα Κ-20 της Νίκης Βόλου μέχρι την 5η θέση της Super League.

Η ομάδα των δικηγόρων δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, αλλά σίγουρα η συνεργασία με τον “σουπερλιγκάτο” Παντελή Βαρβέκη συνιστά μεταγραφικό “μπαμ”, καθώς πρόκειται για έναν καταρτισμένο προπονητή, που έχει ήδη κοουτσάρει τα τμήματα υποδομής των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης.

 Ο 44χρονος προπονητής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και στη νεαρή προπονητική του σταδιοδρομία έχει προπονήσει για δύο σεζόν (2009-2011) τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, τη δεύτερη, μάλιστα, καθοδήγησε την ομάδα Κ-17 του συλλόγου στο Πρωτάθλημα της Super League.

Η μεγάλη επιτυχία ήλθε για τον Καναλιώτη προπονητή με την Κ-20 της Νίκης Βόλου, με την οποία τη σεζόν 2014-2015 παρουσίασε ένα μικρό θαύμα, καθώς η ομάδα της Νίκης Βόλου, βρισκόταν στην 5η θέση της βαθμολογίας της Super League, μπροστά από παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν η ομάδα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα!

Το επίτευγμα του Παντελή Βαρβέκη και των νεαρών παικτών του αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα, αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι “κυανόλευκοι” ήταν νεαρότεροι από τους αντιπάλους τους και ότι η ομάδα είχε ελάχιστη υποστήριξη από την τότε διοίκηση της ΠΑΕ. Την προηγούμενη σεζόν (2013-2014) ο Βαρβέκης ήταν προπονητής της ομάδας Κ-19 της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Football League και στη διετή παρουσία του συνέδραμε να αναδειχτούν και να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια ποδοσφαιριστές όπως οι Νέτι Μέτσε, Άγγελος Αργύρης, Στέφανος Στρούγγης, Μανώλης Πάσχος, Παναγιώτης Ξόμπλιος και Βασίλης Πέτσης.

Σαν ποδοσφαιριστής ο Παντελής Βαρβέκης υπηρέτησε για σειρά ετών το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, ξεκινώντας την πορεία του στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Θ. από τον Απόλλωνα Καναλιών, ομάδα στην οποία τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα, με ενδιάμεσους σταθμούς του τη Δάφνη, τον Αστέρα Ριζομύλου και τον Μαγνησιακό.

Ο φιλόδοξος τεχνικός των δικηγόρων έδειξε ήδη από τις πρώτες απαιτητικές προπονήσεις της ομάδας, ότι στοχεύει να της αλλάξει επίπεδο και να εμφυσήσει σ’ αυτήν τη σύγχρονη ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Δικηγορικών Συλλόγων, το οποίο ξεκινά τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις