Με όλα του τα… όπλα ο ΝΠΣ Βόλος κόντρα στον Ολυμπιακό

Δύσκολο έργο έχει ο Βόλος απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (14/9, 21.30) ωστόσο, οι παίκτες του Χουάν Φεράντο δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν και να παρουσιάσουν την ίδια καλή εικόνα που είχαν στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Άρη.

Με εξαίρεση τον Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ο οποίος είναι τραυματίας, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνική ηγεσίας. Για πρώτη φορά στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθούν οι νεοαποκτηθέντες Χοακίν Τόρες και Σέρτζιο Τσίκα, οι οποίοι στις προπονήσεις δείχνουν πως είναι σε αρκετά μεγάλο βαθμό ετοιμότητας. Επίσης, επιστρέφει και ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού είχε μείνει εκτός αποστολή του αγώνα με τον Άρη.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» έχει μπει στην τελική ευθεία και μετά την προπόνηση της Πέμπτης ο Χουάν Φεράντο θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για κάποιες θέσεις στην ενδεκάδα. Πάντως, δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, με τον Ισπανό τεχνικό να είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες που χρησιμοποιεί ως βασικούς. Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα την Παρασκευή, μετά την πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις