Χωρίς Κουτσιανικούλη, Δεινόπαπα στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός Β.

Φιλικό παιχνίδι στα Γιάννινα στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» δίνει αύριο Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17.30 ο Ολυμπιακός Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για το έβδομο φιλικό παιχνίδι που δίνει η ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ στις 29 Σεπτεμβρίου, όπου και θα αγωνίζεται φέτος με μοναδικό στόχο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.
Στη σημερινή προπόνηση εκτός από τους Πάσχο, Δεινόπαπα και Άντερσον που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Θωμάς Γράφας είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του, ενώ κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας εντάχθηκε και ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Κουτσιανικούλης ώστε να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να είναι άμεσα σε θέση να βοηθήσει την ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος.
Η αποστολή για τον φιλικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι: Κλεμέντε, Φουτσίνι, Τζέφερσον, Ράντι, Στεφάνοβιτς, Βοσνακίδης, Γιδόπουλος, Γραικός, Κόλα, Λάσκαρης, Μακρυωνίτης, Μπακουλάτι, Μπουτζίκος, Πόζογλου, Πριόνας, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας και Φάζος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις