Πιθανό ντέρμπι Πυράσου-Ρήγα στο Κύπελλο της ΕΠΣΛ

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣ Λάρισας η κλήρωση της β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Στη διοργάνωση αυτή έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι ομάδες της Μαγνησίας που «μετακόμισαν» στην γειτονική Ένωση μετά…

…την τιμωρία της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Ο λόγος για τους Νίκη, Ρήγα, Πύρασο, που ως ομάδες Γ’ Εθνικής, μπαίνουν στο Κύπελλο από την 2η αγωνιστική του. Μάλιστα στο βάθος διαφαίνεται και ντέρμπι Πυράσου-Ρήγα.
Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 22-23 Σεπτεμβρίου, ενώ στη 2η η Νίκη θα παίξει εκτός με τον νικητή του ζευγαριού Πελασγιώτιδα-Αστραπή Νέας Πολιτείας. Εφόσον περάσει θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκύψει από το Τοξότης Λάρισας-Δάφνη Γλαύκης ή Ηρακλής Λάρισας.
Επίσης, στη 2η αγωνιστική ο Πύρασος θα είναι φιλοξενούμενος του νικητή του αγώνα Νέες Καρυές-Βούναινα, ενώ εκτός θα παίξει και ο Ρήγας με την ομάδα που θα επικρατήσει από το ζευγάρι Απόλλων Βρυσιών-Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων. Αν προκριθούν οι ομάδες της Μαγνησίας, τότε στην 3η αγωνιστική θα παίξουν μεταξύ τους με γηπεδούχο το συγκρότημα της Νέας Αγχιάλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις