Πιθανό ντέρμπι Πυράσου-Ρήγα στο Κύπελλο της ΕΠΣΛ

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣ Λάρισας η κλήρωση της β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Στη διοργάνωση αυτή έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι ομάδες της Μαγνησίας που «μετακόμισαν» στην γειτονική Ένωση μετά…

…την τιμωρία της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Ο λόγος για τους Νίκη, Ρήγα, Πύρασο, που ως ομάδες Γ’ Εθνικής, μπαίνουν στο Κύπελλο από την 2η αγωνιστική του. Μάλιστα στο βάθος διαφαίνεται και ντέρμπι Πυράσου-Ρήγα.
Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 22-23 Σεπτεμβρίου, ενώ στη 2η η Νίκη θα παίξει εκτός με τον νικητή του ζευγαριού Πελασγιώτιδα-Αστραπή Νέας Πολιτείας. Εφόσον περάσει θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκύψει από το Τοξότης Λάρισας-Δάφνη Γλαύκης ή Ηρακλής Λάρισας.
Επίσης, στη 2η αγωνιστική ο Πύρασος θα είναι φιλοξενούμενος του νικητή του αγώνα Νέες Καρυές-Βούναινα, ενώ εκτός θα παίξει και ο Ρήγας με την ομάδα που θα επικρατήσει από το ζευγάρι Απόλλων Βρυσιών-Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων. Αν προκριθούν οι ομάδες της Μαγνησίας, τότε στην 3η αγωνιστική θα παίξουν μεταξύ τους με γηπεδούχο το συγκρότημα της Νέας Αγχιάλου.