Νίκη Βόλου: “Κόπηκαν” τρεις, παραμένει ο Καρβούνης

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου. Το ευχάριστο είναι ότι το πρόγραμμα έβγαλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές χωρίς προβλήματα και χωρίς απρόοπτα. Ο Λούκας Γκαρσία ξεπέρασε την ψύξη που τον ταλαιπώρησε τις δύο τελευταίες μέρες, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς μπήκαν οι Καμπαγέρο και Βοσνιάδης.

Από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα, μόνο ο Κώστας Καρβούνης συνεχίζει, καθώς έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να καταλάβει μία θέση στο ρόστερ της Νίκης. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, ενώ στο δεύτερο μισό μετακόμισε στο Άργος και στον Παναργειακό. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας (12 συμ./2 γκολ) και του Απόλλωνα Μακρυχωρίου (9 συμ).

Όσον αφορά το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η έδρα του αγώνα, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες αν θα γίνει στον Βόλο ή στη Λάρισα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις