«Πωλείται ο Μάνταλος – Τι θα γίνει με Μαρινάκη και Μπέο στο Καραϊσκάκης»

Παίρνουν φωτιά οι Φήμες για την… επίσκεψη του Βόλου στο Φάληρο και όχι μόνο. Μέχρι πότε πήρε πίστωση χρόνου ο Ζεράλντες, πότε θα γίνει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και τι τρέχει με Ομάρ στο λιμάνι.

Kαθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Kάθε πρωί στο newsroom του SDNA, σταχυολογούν τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Καμία πρόοδος δεν έχει σημειωθεί με τους “κομμένους” παρά τη συγκρατημένη αισιοδοξία των προηγούμενων ημερών. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού καταβάλλει απέλπιδες προσπάθειες για την αποδέσμευση του Μουνιέ, ενώ ο Οικονόμου και ο Τζανδάρης θα μείνουν στο “Γ.Καλαφάτης”. (LIVE SPORT)
* Μία ανησυχία υπάρχει στον Άρη. Πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες χωρίς να βρεθεί προπονητής κι επειδή αντιλήφθηκε ο Χαριστέας την ανησυχία των παικτών τούς μίλησε. Με τον κόσμο δεν ξέρω τι θα γίνει, διότι στην πρώτη στραβή μπορούμε να θυμηθούμε τον περσινό Σεπτέμβριο. Όπως λένε και κάτι φιλαράκια σου Χαριλάου, φροντίζει και ο “Κάρυ” να ρίχνει… λάδι στη φωτιά. Πώς; Με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του. (SPORTDAY)

 

* Μία από τις μεγάλες αποτυχίες του Λυμπερόπουλου που δεν μπορεί να σώσει και ο Ίβιτς είναι ο Μοράν. Που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, δεν υπολογίζεται, προπονείται μόνος του και θα κοστίσει στην ΑΕΚ αν “κάτσει” στο συμβόλαιό του πάνω από 1 εκατ. ευρώ μαζί με την εφορία του. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

* Είναι σίγουρο ότι ο Νταμπίζας δεν πρόκειται να ξαναπροσεγγίσει αυτή την περίοδο τους Βαγιανίδη, Σερπέζη και Αθανασακόπουλο. Είναι η αρχή του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού να μη συζητά υπό το βάρος των διαπραγματεύσεων, αλλά με τον δικό του ρυθμό. (LIVE SPORT)

* “Ο Γκασπάρ είναι για το μέλλον” είπε ο Μαρτίνς στη προχθεσινή συνάντησή του με τους ρεπόρτερ. Αν λοιπόν ο συγκεκριμένος, δανεικός ποδοσφαιριστής, όντας δεξιός μπακ, συνιστά επένδυση για το μέλλον, τότε προφανώς το θέμα με τον Ομάρ είναι υπαρκτό και ο Ολυμπιακός φρόντισε από τώρα και πίεση να βάλει στον Νορβηγό, αλλά και να έχει σε κάθε περίπτωση καλυμμένα τα νώτα του. (SPORTIME)

* Πολύ καλές είναι οι εντυπώσεις που αφήνει και ο Γιασίν Μπενζιά, παρά το γεγονός πως δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Ο Αλγερινός δείχνει ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής και θα δώσει λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Η μανατζερική πιάτσα βοά ότι σύντομα ο Παναθηναϊκός θα πάει σε αλλαγή προπονητή. Μάλιστα σε σχετική ετοιμότητα για προτάσεις είναι και η πλευρά των ατζέντηδων. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

* Τόσο για το παιχνίδι με τον Άρη, που συνέπεσε με τη ΔΕΘ, όσο και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που συμπίπτει με το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιμένει ότι δεν συζητά την αλλαγή ημερομηνίας. Η θέση της είναι κάθετη και την έχει καταστήσει σαφή σε όλους τους εμπλεκόμενους, για να προλάβει τα… περίεργα. (LIVE SPORT)

* Το κουίζ της ημέρας: Σε ποια σουπερλιγκάτη ΠΑΕ χάλασε την τελευταία στιγμή συμφωνία για τη… μεταγραφή στελέχους; Είναι αλήθεια πως ο υποψήφιος είχε τόσο σίγουρο το deal, που είχε μπει στη διαδικασία να ψάχνει ακόμα και για καινούργιο σπίτι; Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ξέρει κάτι περισσότερο επ’ αυτού ή αποφεύγει τις έντονες και μεγάλες συγκινήσεις; (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Γκούμα στις Ελπίδες ο Νταβιώτης και στο Περιστέρι τρίβουν τα χέρια τους. Ο Αγγελόπουλος κι ο Σπανός έχουν επενδύσει στον μικρό. Όπως κι ο Αναστασίου. Γι΄αυτό τον εμπιστεύτηκε στο ματς της πρεμιέρας με τη Λάρισα όταν “έκαιγε” η μπάλα. Άρχισαν ήδη κάποιοι τις ερωτήσεις για τον Γιωργάκη που στα δυτικά προάστια ελπίζουν πως μπορεί να εξελιχθεί σε ρούκι της σεζόν. Οπότε μπορεί να κληθεί για επέκταση συμβολαίου, το οποίο λήγει το 2021. (SPORTDAY)

* Ότι έψαχνε δεξιό μπακ ο Αναστασίου, έψαχνε κι όχι μόνο δηλαδή ο “Ολλανδός”, αλλά όλοι στον σύλλογο. Το γιατί είναι το θέμα όταν υπάρχουν στο ρόστερ ο κάπτεν Κυβρακίδης και ο φέρελπις Νάτσος. Για τον τελευταίο μάλιστα, ο δρόμος προς την 11άδα φαίνεται πως κόβεται και μέσω του… κέντρου, αφού η απόκτηση του Μπαένα δημιούργησε κι εκεί υπερπληθυσμό. Θα φανεί… (SPORTIME)

* Το βράδυ της Τρίτης στη ΔΕΘ, μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών του Άρη, βρέθηκε και ο Χαβιέ Ματίγια. Κάποια στιγμή για τις ανάγκες μίας φωτογραφίες βρέθηκε δίπλα στον Θόδωρο Καρυπίδη. Το “αφεντικό” της “κίτρινης” ΠΑΕ τον πήρε στην άκρη και είχε μία μικρής διάρκειας συζήτηση μαζί του. Έμοιαζε περισσότερο με προσπάθεια ψυχολογικής στήριξης του παίκτη, από τον οποίο ο Καρυπίδης ζήτησε να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. (LIVE SPORT)

* Οι εποχές που ο Μάνταλος δεν κουνιόταν από την ΑΕΚ και ήταν το αγαπημένο παιδί της διοίκησης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί. Ο Μάνταλος πωλείται αλλά το πρόβλημα πια είναι ότι δεν υπάρχει ομάδα που θα του καταθέσει μία καλούτσικη πρόταση. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

* Ματς με γούστα το βράδυ του Σαββάτου στο Φάληρο. Ολυμπιακός Vs Βόλος ή καλύτερα Μαρινάκης Vs Μπέος. Και το “καυτό” ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο Δήμαρχος Βόλου που παρακολουθεί διά ζώσης όλα τα παιχνίδια της θεσσαλικής ομάδας σκοπεύει ή όχι να δώσει το παρών και στο “Γ.Καραϊσκάκης”. Εφόσον το κάνει, εκεί να δείτε γούστα. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Ο Ζεράλντες ουσιαστικά πήρε πίστωση χρόνου στην ΑΕΚ ως τον Δεκέμβριο. Μέχρι τότε, από τη μία θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να είναι χρήσιμος στην Ένωση, διαφορετικά θα σπάσουν με… συνοπτικές διαδικασίες τον δανεισμό του και θα τον “πακετάρουν” για Λισαβόνα. Συγχρόνως θα έχει και η μανατζερική πλευρά του Ζεράλντες τον χρόνο να ψάξει μέχρι τότε πού μπορεί να τον στείλει, αφού στη Σπόρτινγκ πολύ δύσκολα θα γύριζε. Γι’ αυτόν άλλωστε το λόγο δεν γινόταν να διακοπεί τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου/πρώτες του Σεπτεμβρίου ο δανεισμός του… (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις