Μετρούν τις δυνάμεις τους Ολυμπιακός Β. και Απόλλων Σμ. στο ΕΑΚ

Το ένατο και τελευταίο παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει σήμερα Παρασκευή (18/9) στις 6.30 το απόγευμα στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης, μια δυνατή ομάδα, η οποία…

…φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και φέτος στο πρωτάθλημα της Football League. Πέρυσι ο Απόλλων έφτασε να διεκδικεί στα πλέι οφ την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας πολύ καλή παρουσία, τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και στα πλέι οφ. Διαθέτει έναν βασικό κορμό παικτών από πέρυσι, ενώ αποκτήθηκαν και αξιόλογοι παίκτες φέτος στις μεταγραφές.
Αναμένεται ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τις ενδεκάδες που σκοπεύουν να παρατάξουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, θα παίξει με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα υποδεχθεί στη Ριζούπολη τη Ζάκυνθο.
Στο σημερινό παιχνίδι θα δούμε στο δεύτερο μέρος να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, τόσο ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις, όσο και οι Ανέστης Νάστος, Στέφανος Πολύζος, με τους δύο τελευταίους να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.
Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται πριν από την έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου και η τιμή τους έχει οριστεί στα 10 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά και οι κάτοχοί τους θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξή τους.
Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου και την ημέρα του φιλικού με τον Απόλλωνα, από την μπουτίκ της ομάδας στο ΕΑΚ Βόλου που θα λειτουργεί από τις 4.30 μ.μ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις