Τα …μασάνε στην ΕΠΟ για ΕΠΣΘ

Σε νέα αγωνία για πότε θα άρει την ποινή της ΕΠΣΘ η ΕΠΟ και το πότε θα γινει επανεκκίνηση στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου της Μαγνησίας είναι τα σωματεία της ΕΠΣΘ

Πολλοί περίμεναν πως στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας θα υπάρξει επανεκκίνηση μετά τη Γ.Σ. που θα προκηρύξει εκλογές την ερχομένη εβδομάδα (21/9), όλα δείχνουν ότι θα πάει ακόμη πιο πίσω το πρωτάθλημα αφού σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της Ομοσπονδίας η ΕΠΟ θα αναγνωρίσει το νέο Δ.Σ. της Ενωσης αφού εκλεγεί, δηλαδή μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Η διοίκηση της ΕΠΟ ως γνωστόν δεν αρκείται στην προκήρυξη εκλογών για την άρση της αναστολής της ιδιότητας μέλους, αλλά ζητησε τόσο την παραίτηση της παρούσας διοίκησης όσο και την σύγκληση Έκτακτης Γ.Σ. από τα πρωτοβάθμια σωματεία-μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Σε τελευταία ανακοίνωσή της τόνιζε: «Για την επίλυση του υφιστάμενου προβλήματος εντέλει τα πρωτοβάθμια σωματεία – μέλη της ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ να συγκαλέσουν, με δική τους πρωτοβουλία και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, Έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την άμεση διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ .

Τα σωματεία της ΕΠΣΘ εκαναν τα βήματά τους όπως ακριβώς συμβούλευσε η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ, όμως η Ομοσπονδίας ερμηνεύει με το δικό τους τρόπο την απόφαση που πάρθηκε στη Γ.Σ. της 28ης Αυγούστου.

Τότε ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε «Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία προκήρυξης των εκλογών με τη διαδικασία που αναφέραμε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο., η οποία θα εξουσιοδοτηθεί αρμοδίως από τη σημερινή Γενική Συνέλευση, θα άρει την ποινή της αναστολής ιδιότητας μέλους της ΕΠΣ Θεσσαλίας και η Ένωση θα ενταχθεί και πάλι ενεργά στο οργανωμένο ποδόσφαιρο και θα καταστεί εκ νέου πλήρες μέλος της Ε.Π.Ο.»

Τώρα στην ΕΠΟ λένε να εκλεγεί πρώτα η νεα διοίκηση στην ΕΠΣΘ και με αυτή θα μιλήσουμε για την άρση της αναστολής της ιδιότητας μέλους!

Αν αυτό ισχύσει, κάτι που θα φανεί την ερχόμενη εβδομάδα, το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ , που έστω με καθυστέρηση υπολογίζονταν να ξεκινήσει 24/10, αναγκαστικά θα πάει Νοέμβριο!

soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις