Σφάκας και Κορέτα, δυο αξιόπιστες λύσεις

Λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ρήγας Φεραίος, φαίνεται πως βρήκε η διοίκηση του συλλόγου. Η Βελεστινιώτικη ομάδα ανακοίνωσε δύο μεταγραφικές προσθήκες αυτή την εβδομάδα, αυτές του Γιάννη Κορέτα (πρώην ομάδα: Παναχαϊκή) και του Αποστόλη Σφάκα (πρώην ομάδα: Πύρασος Νέας Αγχιάλου). Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν ελεύθεροι από τους συλλόγους τους και έδωσαν τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας του Βελεστίνου.

Ο Λάκης Μπακάλης είχε εισηγηθεί στη διοίκηση του Ρήγα την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Γιώργος Καλόγηρος και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο έκαναν πράξη τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Γιάννης Κορέτα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από επίπεδο Football League και Superleague. Από την άλλη, ο Αποστόλης Σφάκας έχει εμπειρία από το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, στο οποίο ξεχώρισε ιδιαίτερα πέρσι, όταν αγωνιζόταν στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλοί τεχνίτες και μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ ο Κορέτα μπορεί να δώσει λύσεις και στο σκοράρισμα.

Πάντως, ο Αποστόλης Σφάκας δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που πέρσι αγωνιζόταν στον Πύρασο και φέτος μετεγγράφηκε ως ελεύθερος στον Ρήγα Φεραίο, αφού το ίδιο έπραξε και ο Σπύρος Γκάγκας, ο οποίος όμως αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις