Κοντά στη Νίκη Βόλου ο Δημήτρης Σιαλμάς!

Η Νίκη Βόλου θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την παράταση να πραγματοποιήσει μεταγραφές έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, ενισχύοντας το ρόστερ της σε θέσεις που κρίνει ο προπονητής της ότι χρειάζεται.

Με τις ανταγωνίστριες ομάδες να έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις, διοίκηση και προπονητής των κυανολεύκων έχουν εικόνα για το που έχει ανέβει ο πήχης κι έχουν το χρονικό περιθώριο των 13 ημερών να «απαντήσουν» ανάλογα.

Οι κυανόλευκοι έχουν στόχο να ενισχύσουν περαιτέρω την επιθετική τους γραμμή και γι’ αυτό κινούνται να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football League.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι της Νίκης κινούνται αθόρυβα ώστε να εντάξουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην επίθεση, είτε ως σέντερ φορ, είτε ως περιφερειακός κι εφόσον καταθέσει τις ικανότητες του στο «χορτάρι» μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ο παίκτης που βρίσκεται κοντά στο να συμφωνήσει με την κυανόλευκη διοίκηση είναι ο Δημήτρης Σιαλμάς. Ο έμπειρος κυνηγός την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα και στο δεύτερο μισό με τον Ηρόδοτο, με τον οποίο κατέγραψε 11 συμμετοχές και τρία γκολ. Με τη λήξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ο 33χρονος επιθετικός μετακόμισε στην Αυστραλία όπου φόρεσε τη φανέλα της Acacia Ridge στο πρωτάθλημα της Brisbane Premier League. Ο Σιαλμάς στο τρίμηνο που παρέμεινε στην μακρινή ήπειρο πρόλαβε και σημείωσε 9 γκολ σε 14 παιχνίδια.

Το πλούσιο βιογραφικό του Δημήτρη Σιαλμά (wiki)

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από εφηβική ηλικία, στην ομάδα του Ατρόμητου Χαλανδρίου. Αποκτήθηκε και αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο την περίοδο 2005-06 για τον Εθνικό Αστέρα στη Β΄ Εθνική. Το 2006 βρέθηκε στον Πανιώνιο, που συμμετείχε στην Α΄ Εθνική και για τα επόμενα δυο χρόνια έμεινε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Το 2008 μεταγράφηκε στον Εθνικό Πειραιώς, που συμμετείχε στη Β΄ Εθνική. Το καλοκαίρι του επόμενου έτους τον απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ιανουάριο του 2010 δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου. Επέστρεψε στα Γιάννινα την περίοδο 2010-11, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, βοηθώντας τον σύλλογο να ανέβει στην Α’ Εθνική. Τερμάτισε τέταρτος στη λίστα των σκόρερ της κατηγορίας, ενώ το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, του έδωσε το βραβείο του τρίτου καλύτερου γκολ της περιόδου 2010-11, σε διαγωνισμό που πραγματοποίησε η αγγλική ιστοσελίδα ενημέρωσης “Guardian”.[5][6]

Το καλοκαίρι του 2011, η ΑΕΚ απέκτησε τα δικαιώματά του και ο ίδιος, που ήταν γνωστό πως είναι υποστηρικτής της ΑΕΚ, δεν θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του, ως οπαδός της “Ένωσης”, αφήνοντάς το να εννοηθεί, ενώ ο αριθμός 11 που επέλεξε να φοράει, ήταν λόγω του Ντέμη Νικολαΐδη. Στην ΑΕΚ πέτυχε τα πρώτα του (δυο) γκολ σε αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, που τελείωσε με νίκη 2-0. Στον ίδιο αγώνα αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες, αλλά αναδείχτηκε ο καλύτερος παίκτης.Στην πρώτη του χρονιά με τον “Δικέφαλο Αετό”, πέτυχε και τα πρώτα του γκολ στην Ευρώπη, εναντίον της Λοκομοτίβ Μόσχας,[11] στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 και κόντρα στην Άντερλεχτ, στην εντός έδρας ήττα με 2-1.[12]

 

Το επόμενο καλοκαίρι (2012) ο Σιαλμάς αρχικά παρέμεινε στην ΑΕΚ, αλλά μόλις ήρθε πρόταση για εκείνον από ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, ζήτησε και έμεινε ελεύθερος, για να υπογράψει στις 23 Αυγούστου του ίδιου έτους στην αζέρικη Χαζάρ Λανκαράν. Την 10η Δεκεμβρίου 2013 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πλατανιά Χανίων, από τον οποίο αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2014.Τον Φεβρουάριο του 2015 συμφώνησε με τη ρουμάνικη Πιάτρα Νέαμτς, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Τον Μάρτιο του 2016 μετακόμισε στη σουηδική Ακρόπολις για τους επόμενους τρεις μήνες. Τον Αύγουστο του 2016 ανακοινώθηκε από την Παναχαϊκή, ενώ έναν χρόνο αργότερα συμφώνησε με τα Τρίκαλα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κρήτη για τον Ηρόδοτο ενώ τους τελευταίους τρεις μήνες έπαιξε για την Acacia Ridge στο πρωτάθλημα της Brisbane Premier League, σημειώνοντας 9 τέρματα σε 14 ματς.

Συνολικά ο έμπειρος επιθετικός έχει καταγράψει 56 συμμετοχές και 6 γκολ στην Α’ Εθνική, 85 συμμετοχές και 26 τέρματα στη Β’ Εθνική και 23 στη Γ’ Εθνική με 9 τέρματα. Επίσης, έχει αγωνιστεί στο Αζερμπαιτζάν, 21συμ./6 γκολ, στη Ρουμανία 9συμ./3 γκολ, στη Σουδία 6 συμ./1 γκολ και στην Αυστραλία 14συμ./ 9 γκολ

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις