Τουτουντζόγλου: Φίλος και βασικός χορηγός της μπασκετικής Νίκης ο Νίκος Ιμεράι

Στον «Βόλος 98.6 FM» και στην εκπομπή «Clasico» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουντζόγλου. Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικής Νίκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πολύτιμη βοήθεια του Νίκου Ιμεράι στη φετινή προσπάθεια που όπως αποκάλυψε θα είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας. «Είναι ένας άνθρωπος που τιμά τα παντελόνια που φορά και αυτό που λέει, το εννοεί και το κάνει πράξη, δεν σας κρύβω πως θα είναι βασικός χορηγός της φετινής προσπάθειας στην μπασκετική Νίκη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπάμπη Τουτουντζόγλου

Για τον στόχο της φετινής προσπάθειας

«Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Μ’ αρέσει μέσα από τη σκληρή δουλειά να μιλάμε. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια, γίνονται παχιά λόγια και πολλές φορές μεταφράζονται σε αποτυχία παρά σε επιτυχία. Εγώ θέλω ως ομάδα να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία, να παίξουμε καλό μπάσκετ, να αρέσει στον κόσμο το θέαμα που θα παρουσιάσει η ομάδα μας και παίζοντας καλό μπάσκετ, το ρόστερ έχει δημιουργηθεί για μεγάλα πράγματα. Όμως, όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν και στο παρκέ. Το να λέμε ότι έχουμε κάνει μεταγραφές, δεν σημαίνει τίποτα αν αυτό δεν αποτυπωθεί στο παρκέ. Εκεί είναι η εικόνα της ομάδας».

Για την στήριξη του κόσμου μέσα από την αγορά των καρτών διαρκείας

«Δεν σας κρύβω πως οι κάρτες διαρκείας πάνε «τρένο». Παρόλο που η ομάδα υποβιβάστηκε, η πώληση των καρτών διαρκείας πάει πολύ καλά. Μπορεί να πιάσουμε ή και να ξεπεράσουμε τα περσινά επίπεδα. Αυτό δεν γίνεται τυχαία. Μπορώ να πω πως γίνεται μία καθημερινή «μάχη» απ’ όλα τα παιδιά της διοίκησης. Όλοι τρέχουμε για να πουλήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες κάρτες διαρκείας. Είναι ένα έσοδο στο οποίο βασιζόμαστε και υπολογίζουμε στον προϋπολογισμό μας. Επίσης, πολύ καλά πάει και ο τομέας των χορηγιών. Θα πρέπει για ακόμη μία φορά να τονίσω πως αυτή η προσπάθεια στηρίζεται αποκλειστικά σε μένα και τα παιδιά της διοικούσας».

Για τη συνεργασία και τη χορηγία του Νίκου Ιμεράι στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης

«Με τον Νίκο με συνδέει μία πραγματική φιλία χωρίς συμφέροντα. Υπάρχει μία αληθινή φιλία και τον εκτιμώ βαθύτατα ως άνθρωπο. Το έχω δηλώσει και σε ανύποπτο χρόνο άλλωστε. Ο Νίκος προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει τη φετινή χρονιά. Είναι ένας άνθρωπος που τιμά τα παντελόνια που φορά και αυτό που λέει, το εννοεί και το κάνει πράξη, δεν σας κρύβω πως θα είναι βασικός χορηγός της φετινής προσπάθειας στην μπασκετική Νίκη. Ο Νίκος Ιμεράι τίμησε τον λόγο που μου είχε δώσει πριν δύο μήνες, όταν η ομάδα είχε υποβιβαστεί και μου είχε πει συγκεκριμένα: μην τα παρατάς, θα σε βοηθήσω όσο μπορώ.

Μέσω του σταθμού σας, μου δίνεται η ευκαιρία να τον ευχαριστήσω βαθύτατα και δημόσια για την προσφορά του στην ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα και το ίδιο κάνει και αυτή τη στιγμή που στο οικονομικό κομμάτι καλούμαστε να τραβήξουμε έναν γολγοθά κι ο Νίκος μας στηρίζει έμπρακτα».

Για την προετοιμασία και τα προσεχή φιλικά της ομάδας

«Η ομάδα προετοιμάζεται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς. Το Σάββατο πάμε στη Λαμία, την Κυριακή αγωνιζόμαστε με τον Ίωνα, στις 6:00 μ.μ. στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας και μιας και μου δίνεται η ευκαιρία να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Δεν θα υπάρχει εισιτήριο για το φιλικό παιχνίδι. Το άλλο Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχουμε σ’ ένα τουρνουά που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Στις 27 και 28 παίζουμε στην έδρα μας δύο πολύ δυνατά φιλικά με Έσπερο Λαμίας και Λοκρό Αταλάντης και ολοκληρώνουμε στις 6 Οκτωβρίου με τους Αετούς Βέροιας και πάλι στο Κλειστό.

Ως διοίκηση κάνουμε τα πάντα για την ομάδα γιατί θέλουμε να λειτουργεί υποδειγματικά ως ομάδα, ανεξαρτήτου αγωνιστικού αποτελέσματος. Όσα μπορώ να προσφέρω για να λειτουργεί σωστά η ομάδα, θα τα προσφέρω και γι’ αυτό αγωνίζομαι».

Για την παρουσίαση της φανέλας της ομάδας

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα κάνουμε την παρουσίαση της φανέλας στο «Κ.Χ. 1948». Για την εκδήλωση θα υπάρξει ανακοίνωση και είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί τέσσερις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Σ’ αυτή την εκδήλωση, τιμώμενα πρόσωπα θα είναι οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του 1983 που ανέβασαν τη Νίκη στην Α’ Εθνική. Είναι μία κίνηση που ήθελα να κάνω από τότε που ανέλαβα τη διοίκηση του τμήματος ώστε να τιμήσουμε αυτά τα παιδιά που πριν περίπου 35 χρόνια ανέβασαν την ομάδα στην υψηλότερη κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις