Αγία Άννα και στο Ανεπίσημο

Μπορεί η Αγία Άννα να βρίσκεται στο επίσημο καλεντάρι της Άρσεναλ, ωστόσο από φέτος θα παίζει μπάλα και στο Ανεπίσημο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, του οποίου οι αγώνες θα διεξαχθούν για 3η σερί χρονιά στις σύγχρονες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club.

Η ομάδα της Αγίας Άννας θα αποτελείται από τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας ποδοσφαίρου «Αγία Άννα – Arsenal Soccer School», Γιάννη Σίμο, τους 12 προπονητές της Αγίας Άννας, αλλά και κάποιους γονείς από τα παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στη συγκεκριμένη ακαδημία. Η κίνηση αυτή της Αγίας Άννας μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρωτοποριακή και εντυπωσιακή για τα δεδομένα των ποδοσφαιρικών ακαδημιών και σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου που παρακολουθεί κάθε Σαββατοκύριακο από κοντά το Ανεπίσημο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Πάντως, αυτός που αναμένεται να κλέψει την παράσταση σε περίπτωση που αγωνιστεί, είναι ο Σωτήρης Πετσιμέρης, ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό που τον παρακολουθεί και μάλιστα σε ένα αγώνα που είχε παίξει στα πλαίσια μιας εκδήλωσης της Αγίας Άννας, δεν είχε διστάσει να πει ότι ορισμένοι από αυτούς τον ζηλεύουν, λόγω της καλής του φυσικής κατάστασης. Η συνέχεια στο Γήπεδο του Olimico…

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις