Φεράντο: Λάθη σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τα πληρώνεις

Την πρώτη του ήττα στην Σούπερ Λίγκα 1 γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου ο Βόλος καθώς ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Χουάν Φεράντο δεν έψαξε για δικαιολογίες στην συνέντευξη Τύπου και σχολίασε ότι όταν μία ομάδα κάνει λάθη με αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός θα το πληρώσει, όπως ακριβώς έγινε.

Παράλληλα έδωσε το σύνθημα για το επόμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΟΦΗ, ενώ ερωτηθείς για τον στόχο της ομάδας του τόνισε ότι κοιτάζουν κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Το σκορ νομίζω ότι είναι νορμάλ διότι με τέτοιον αντίπαλο δεν πρέπει να κάνεις λάθη, φάουλ και πέναλτι. Όταν κάνεις τέτοια λάθη με μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι ένα νορμάλ ή εάν θέλετε φυσιολογικό σκορ το 5-0. Τώρα στόχος μας είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα για τον ΟΦΗ. Πρέπει να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες όπως τους Λύρατζη και Μπαλογιάννη. Οι άλλοι παίκτες θα πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν».

Για τους στόχους της ομάδας του;

«Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε στην Ελλάδα και πρέπει να το βλέπουμε έτσι. Δεν λέω κάποια θέση: για 7 με 9 για παράδειγμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις