Οκτώ παιχνίδια σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδος

Με επτά παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, ενώ θα γίνει και το παιχνίδι Αταλάντη-Ατρόμητος Πατρών για την β’ φάση της διοργάνωσης. Οι σημερινές αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 16.00 και είναι «νοκ άουτ», γεγονός που σημαίνει πως αν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική περίοδο, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί θα εκτελεστούν πέναλτι.
Στην γ’ φάση του θεσμού στη «μάχη» ρίχνονται και οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, οι οποίες είναι φιλοξενούμενες. Μόνο ένα ματς θα διεξαχθεί μεταξύ ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ, αυτό ανάμεσα στη Βέροια και στον Διαγόρα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη.
Ο Ολυμπιακός και η Νίκη δεν αγωνίζονται σήμερα, καθώς εκκρεμούν τα παιχνίδια, από τα οποία θα αναδειχθούν οι νικητές που θα αντιμετωπίσουν τις βολιώτικες ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι η Καλαμάτα έχει προκριθεί άνευ αγώνα. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος έχει ως εξής:
Κυριακή (15/9)
16:00 Πανθηραϊκός-Ο.Φ. Ιεράπετρας
16:00 Επισκοπή-ΑΟ Τρίκαλα
16:00 Θιναλιακός-Καβάλα
16:00 Πανδραμαϊκός-Ιωνικός
16:00 Ξενοφών Κρέστενων-Αιγάλεω
16:00 Αταλάντη-Ατρόμητος Πατρών
20:00 Πανσερραϊκός-Τρίγλια
Τετάρτη (18/9)
15:00 Σπάρτη-Ιάλυσος
16:00 Βέροια-Διαγόρας
* Εκκρεμούν τα Πανσαμιακός-Αιολικός και Αταλάντη-Ατρόμητος Πατρών για τη 2η φάση. Οι νικητές θα αντιμετωπίσουν Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Βόλου αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις