Τα βλέμματα στο παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, με την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» (21.30) να παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο Άρης έχει να επιδείξει μία εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ (1-1) στην πρεμιέρα και μία ήττα με 1-0 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους «πράσινους» (ισοπαλία με Λαμία εκτός, ήττα από ΟΦΗ εντός έδρας).
Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα επιδιώξει να αποσπάσει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Λαμία. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19.15. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ολιβέιρα και Μάνταλου, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Η «Ένωση» θέλει το «τρίποντο», πρώτο στο γήπεδό της, προκειμένου να μην χάσει άλλο έδαφος στη βαθμολογία, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη. Θυμίζουμε, τη 2η αγωνιστική η ΑΕΚ είχε νικήσει με 3-2 τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Η Λαμία προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες, με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο και σήμερα θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ.
Στα Πηγάδια η Ξάνθη υποδέχεται στις 19.00 τον Αστέρα Τρίπολης. Η ακριτική ομάδα έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα, καθώς προέρχεται από δύο εκτός έδρας νίκες, με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Με την ψυχολογία στα ύψη θα επιδιώξει να κερδίσει και τον Αστέρα, με την ομάδα της Τρίπολης να μην έχει ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο Καραϊσκάκη και με 3-2 από την ΑΕΚ στην Τρίπολη.
Τέλος, στη Ν. Σμύρνη ο Πανιώνιος φιλοξενεί την ΑΕΛ, με τους γηπεδούχους να μετρούν δύο ήττες στο ξεκίνημα της χρονιάς από τον ΝΠΣ Βόλος εντός έδρας με 2-1, ενώ με το ίδιο σκορ ο Πανιώνιος έχασε (δύσκολα) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Η Λάρισα έχει ένα βαθμό στο ενεργητικό της (πήρε ισοπαλία από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στην πρεμιέρα με 1-1), ενώ την 2η αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό εντός έδρας.
Το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:
19.00 Ξάνθη-Αστέρας Τρ.
19.15 ΑΕΚ-Λαμία
19.15 Πανιώνιος-ΑΕΛ
21.30 Άρης-Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις