Νίκη του Θησέα με Ηρακλή Λ. στην πρόβα τζενεράλε πριν το πρωτάθλημα

Στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Θησέας νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τον Ηρακλή Λάρισας, ομάδα που θα την αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» και στο πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές η ομάδα της Αγριάς είχε καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη να βγάζουν καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους.
Το γκολ για τον Θησέα σημείωσε στο 75’ ο Σιώμος με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Οικονόμου. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Θησέα πάντως να έχει περισσότερες ευκαιρίες, με καλύτερες αυτές του Βλάχου (αστόχησε σε τετ α τετ και σε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ) και του Οικονόμου (φάουλ με τη μπάλα να περνά πάνω από το δοκάρι).
Στο β’ ημίχρονο σουτ του Κοτζαθανάση πέρασε άουτ, ενώ προσπάθεια του ίδιου παίκτη εξουδετέρωσε ο Τάσος Παπαγιάννης. Πλασέ του Βλάχου, επίσης εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, ενώ σουτ του Σιώμου κατέληξε άουτ.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 90ο λεπτό. Ωστόσο, η κεφαλιά που επιχείρησε ο Κακαβίτσης σταμάτησε στο δοκάρι του Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε.
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς (46’ Ντ. Βαν Ντε Γουίχε), Ιακωβίδης, Διαμαντόπουλος, Μπόρας, Ερ. Βαν Ντε Γουίχε (25’ λ.τρ. Ιωαννίδης), Χατζησταμάτης, Γαλανόπουλος (77’ Ζάχος), Οικονόμου, Πέτσης (60’ Σιώμος), Νιαώτης (46’ Κοτζαθανάσης), Βλάχος (83’ Ζαχαράκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις