“Κατασκόπευσαν” Ασπρόπυργο και Αταλάντη στον Ολυμπιακό Β.

Η Αταλάντη θα είναι τελικά η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Φθιώτιδας νίκησε χθες με 1-0 τον Ατρόμητο Πατρών και τον απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Στον Ολυμπιακό περιμένουν από την ΕΠΟ να ορίσει την ημερομηνία του παιχνιδιού, καθώς οι υποχρεώσεις της Αταλάντης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αρχίζουν την προσεχή Κυριακή 22/9, όπου και υποδέχεται την Ποταμιά για τον 3ο όμιλο.
Πάντως, στο χθεσινό παιχνίδι της Αταλάντης με τον Ατρόμητο Πατρών, υπήρχε στο γήπεδο άτομο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, το οποίο «κατασκόπευσε» τον προσεχή αντίπαλο των «ερυθρολεύκων» στο Κύπελλο.
Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας με την Αταλάντη, σε νοκ άουτ παιχνίδι, το πιθανότερο ημέρα Τετάρτη, καθώς από εδώ και πέρα τις Κυριακές οι ομάδες θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα.
Επίσης, στο παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στην Ελασσόνα και στον Ασπρόπυργο, για το Κύπελλο Ελλάδος, υπήρχε άτομο στο γήπεδο, το οποίο «κατασκόπευσε» την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, καθώς σε δύο εβδομάδες (29/9) οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.
Ο Ασπρόπυργος κατάφερε να νικήσει με 1-0 στην παράταση την Ελασσόνα, με γκολ που σημείωσε ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο Νικολακάκης στο 102’.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις