Σούλης: Ο Διαγόρας λειτουργεί άκρως επαγγελματικά

Λίγες ώρες πριν το ταξίδι του Διαγόρα στην Ημαθία, για το ματς Κυπέλλου με τη Βέροια, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Παπαδόπουλος μίλησε στη Mikriliga.com για…

Τη συνεισφορά της διοίκησης και των συνεργατών του στην προετοιμασία: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ο τρόπος είναι άκρως επαγγελματικός, από τη διοίκηση και τον πρόεδρο, κ. Καμπουράκη, τον μεγαλομέτοχο, κύριο Χρυσοχοΐδη, μέχρι και το αγωνιστικό τμήμα, με τον τεχνικό διευθυντή, Πέτρο Ρουτζιέρη. Και, φυσικά, τον Γιώργο Πουλόπουλο που μας βοηθά από την Αθήνα. Όλοι δουλεύουν όπως πρέπει για να έχουμε ότι χρειαζόμαστε. Και φυσικά, η μεγάλη τους συνεισφορά φαίνεται και τώρα, στο ταξίδι που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε στη Βέροια για το παιχνίδι Κυπέλλου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορώ να πω πως σταθήκαμε άτυχοι… Όχι γιατί κληρωθήκαμε με τη Βέροια, αλλά γιατί πρέπει να ξαναπάμε εκεί σε δυο εβδομάδες για το πρωτάθλημα. Δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά στη μεταφορά και στα έξοδα που χρειάζονται… Θα υπάρξει ταλαιπωρία, ωστόσο η διοίκηση έχει κάνει ότι μπορεί για να μας εξυπηρετήσει».

Για την εξέλιξη της προετοιμασίας«Έχουμε, ουσιαστικά, ολοκληρώσει τη δουλειά μας. Όλα πήγαν πολύ καλά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το τιμ για τη σωστή δουλειά που έγινε. Κι αυτό αποδείχτηκε από το γεγονός πως δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς».

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας: «Η ομάδα έχει φτιαχτεί φέτος με νεαρά παιδιά, που όμως έχουν εικόνες και παραστάσεις από τη Football League, καθώς και με παιδιά από τη Ρόδο. Θεωρώ πως σε 2-3 χρόνια, ο Διαγόρας θα έχει φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, σε όποια κατηγορία κι αν βρίσκεται. Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να παίζουμε για τη νίκη, αποδίδοντας και καλό ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης στη Βέροια: «Το παιχνίδι στη Βέροια είναι δύσκολο, ωστόσο άλλο το Κύπελλο κι άλλο το πρωτάθλημα. Δεν θέλαμε να παίξουμε δυο φορές με τη Βέροια μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά θεωρώ πως το ίδιο σκέφονται κι εκείνοι. Έτσι τα έφερε η τύχη. Θα έχουμε μερικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σύγκριση με το παιχνίδι για το Super Cup».