Χωρίς Λύρατζη με ΟΦΗ ο ΝΠΣ Βόλος

Στον Βόλο αφήνουν πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (22/9 17.15), στην οποία δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος αποβλήθηκε στο 82’ του αγώνα με τον Ολυμπιακό στη φάση του πέναλτι. Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο Σεμπταστιάν Μπασόνγκ, ο οποίος έχει αρχίσει, ως γνωστόν, προπονήσεις, ωστόσο, θα χρειαστεί ακόμη ένα χρονικό διάστημα μέχρι να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά ο Χοακίν Τόρες, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να μην χρησιμοποιείται από τον Χουάν Φεράντο. Μέρα με την ημέρα προσαρμόζεται στο νέο του περιβάλλον και στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και άμεσα θα κάνει το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα στο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τον Σέρτζιο Τσίκα, δεν ήταν μεταξύ των 19 ποδοσφαιριστών που ταξίδεψαν στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός προπονείται κανονικά με την ομάδα και όταν ο Χουάν Φεράντο κρίνει πως είναι έτοιμος ο ποδοσφαιριστής να προσφέρει τις υπηρεσίες του, θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις