Ο ΣΔΥ Βόλου-Κένταυρος στον αγώνα δρόμου Καλών Νερών

Με 14 μελη αποστολή συμμετείχε ο ΣΔΥ Βόλου – Κένταυρος στον 5ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που διεξήχθη την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στα Καλά Νερά και περιελάμβανε διαδρομές 5.000μ και 10.000μ.
Νικητής του αγώνα των 10.000 μέτρων αναδείχθηκε ο Δημήτρης Φράγκος, μέλος του συλλόγου μας και αθλητής του Γ.Σ. Βόλου. Στο βάθρο ανέβηκαν επίσης ο Αργύρης Βουρλογιάννης 1ος νικητής στην κατηγορία του, ο Χρήστος Γιάννης 2ος στην κατηγορία του, καθώς και ο Στέργιος Χύτας 3ος στην κατηγορία του. Στα 10.000μ συμμετείχαν επίσης και τερμάτισαν με επιτυχία Κώστας Κυριαζής, Γιώργος Τσίρος, Παναγιώτης Παναγιώτου, Οδυσσέας Μιχαλόπουλος, καθώς και ο μεγαλύτερος σε ηλικία δρομέας και ‘”σημαιοφόρος’” του συλλόγου Σταύρος Βασιλειάδης .
Πολύ καλή ήταν και η συμμετοχή στα 5000μ όπου τερμάτισαν οι: Γιώργος Κώστας, Απόστολος Φωτόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαρία Δημουλά και Σπύρος Παπαγγελής.
Ο Σ.Δ. Υγείας-Κένταυρος ευχαριστεί θερμά τον χορηγό Σ. ΓΚΟΝΤΙΑ – Ι. ΛΟΥΜΠΑΚΗΣ ΕΠΕ για τα μπλουζάκια που προσέφερε στο σύλλογο και συγχαίρει όλους τους δρομείς που πήραν μέρος στον αγώνα.