Ο ΣΔΥ Βόλου-Κένταυρος στον αγώνα δρόμου Καλών Νερών

Με 14 μελη αποστολή συμμετείχε ο ΣΔΥ Βόλου – Κένταυρος στον 5ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που διεξήχθη την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στα Καλά Νερά και περιελάμβανε διαδρομές 5.000μ και 10.000μ.
Νικητής του αγώνα των 10.000 μέτρων αναδείχθηκε ο Δημήτρης Φράγκος, μέλος του συλλόγου μας και αθλητής του Γ.Σ. Βόλου. Στο βάθρο ανέβηκαν επίσης ο Αργύρης Βουρλογιάννης 1ος νικητής στην κατηγορία του, ο Χρήστος Γιάννης 2ος στην κατηγορία του, καθώς και ο Στέργιος Χύτας 3ος στην κατηγορία του. Στα 10.000μ συμμετείχαν επίσης και τερμάτισαν με επιτυχία Κώστας Κυριαζής, Γιώργος Τσίρος, Παναγιώτης Παναγιώτου, Οδυσσέας Μιχαλόπουλος, καθώς και ο μεγαλύτερος σε ηλικία δρομέας και ‘”σημαιοφόρος’” του συλλόγου Σταύρος Βασιλειάδης .
Πολύ καλή ήταν και η συμμετοχή στα 5000μ όπου τερμάτισαν οι: Γιώργος Κώστας, Απόστολος Φωτόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαρία Δημουλά και Σπύρος Παπαγγελής.
Ο Σ.Δ. Υγείας-Κένταυρος ευχαριστεί θερμά τον χορηγό Σ. ΓΚΟΝΤΙΑ – Ι. ΛΟΥΜΠΑΚΗΣ ΕΠΕ για τα μπλουζάκια που προσέφερε στο σύλλογο και συγχαίρει όλους τους δρομείς που πήραν μέρος στον αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις