Έρχεται βαρύ πρόγραμμα για Ολυμπιακό Βόλου

Βάσει της κλήρωσης της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός Βόλου θα κληθεί στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων να δώσει τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα δύο εβδομάδων. Με ότι αυτό συνεπάγεται σε κούραση, όταν μάλιστα βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς και η ομάδα είναι λογικό να μην είναι έτοιμη 100%. Πάντα, βέβαια, με το σκεπτικό ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει το εμπόδιο της Αταλάντης στο Κύπελλο.
Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι», θα ξεκινήσουν τη χρονιά με δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, με Αταλάντη και Ασπρόπυργο. Σε διάστημα τεσσάρων ημερών θα κάνουν δύο ταξίδια, ενώ ακολουθούν δύο παιχνίδια έδρας, με Απόλλωνα Πόντου (Τετάρτη 2/10) και Βέροια (6/10) για την 2η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Εκτός κι αν η έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ πάει μία εβδομάδα πίσω, όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες, πράγμα που θα είναι ευεργετικό για τον Ολυμπιακό.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Ολυμπιακός θα κληθεί σε μία εβδομάδα να ριχθεί στη «μάχη» του Κυπέλλου, με στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, ενώ φυσικά το μυαλό όλων είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα, στο οποίο θέλουν να κάνουν καλή εκκίνηση, παίζοντας με δυνατούς και δύσκολους αντιπάλους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις