Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Χρήστος Ζαρογιάννης

Σε ηλικία 42 ετών αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση ο Χρήστος Ζαρογιάννης. Ένας καλαθοσφαιριστής που δεν κατάγεται από τον Βόλο, αλλά εδώ και πολλά χρόνια μένει στην πόλη μας και δικαιολογημένα αισθάνεται Βολιώτης δημιουργώντας μια πολύ όμορφη οικογένεια.
Αρχικά ο Χρήστος Ζαρογιάννης ήρθε στο Βόλο για λογαριασμό της Νίκης και τη συνέχεια έπαιξε στη Μεταμόρφωση. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε βασικό στέλεχος του Γ.Σ. Βόλου με τη φανέλα του οποίου αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ. Ωστόσο θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο ως προπονητής στην Ακαδημία.

Ενδεικτικά είναι και τα λόγια του προέδρου του ΓΣΒ Αντώνη Χιώτη, ο οποίος έγραψε στο Facebook για τον σπουδαίο αυτό αθλητή τα εξής:
«Στα 42 χρόνια του άφησε πίσω του μια γεμάτη καριέρα σαν καλαθοσφαιριστής. Τέλειωσε σαν παίκτης στον Γ.Σ. Βόλου, όπου επί σειρά ετών ήταν πρωταγωνιστής. Όμως δεν έφυγε από τον σύλλογο, όπου παραμένει σαν προπονητής, διδάσκοντας τα νέα παιδιά, αγόρια-κορίτσια τα μυστικά του μπάσκετ.
Χρήστο σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στην ομάδα σαν αθλητής. Καλή δύναμη στη νέα σου θέση. Ξέρουμε ότι θα κάνεις ότι είναι δυνατόν να μεταλαμπαδεύσεις τη φλόγα σου στους αθλητές σου. Να είσαι πάντα καλά…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις