Μάθημα μέσω βίντεο για Ολυμπιακό Βόλου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε την Τρίτη (17/9) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου στο αθλητικό κέντρο στον Αγ. Γεώργιο, με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές, τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, με πιεστικά παιχνίδια, όσο και της τακτικής (αμυντική και επιθετική λειτουργία).
Ο Θωμάς Γράφας καλείται να προετοιμάσει την ομάδα για τα παιχνίδια που έρχονται, ενώ κάποιοι παίκτες είναι λογικό να μην υπολογίζονται, τουλάχιστον για τα πρώτα ματς. Ο λόγος για τους Μάρκο Ντούνη (ο έμπειρος επιθετικός από αύριο Πέμπτη θα αρχίσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό), Θανάση Δεινόπαπα (ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας), Βασίλη Κουτσιανικούλη (είναι και αυτός πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης).
Σήμερα Τετάρτη οι παίκτες είδαν σε video το τελευταίο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Θωμά Γράφα να τους επισημαίνει τα λάθη που έγιναν.
Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός την Τετάρτη 25/9 θα δώσει το παιχνίδι Κυπέλλου με την Αταλάντη αλλάζει και τα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας. Αυτό σημαίνει, πως δεν πρόκειται οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις