Νίκη με ανατροπή για τους Βολιώτες

Σημαντική νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στην ομάδα των δικηγόρων Πειραιά πέτυχε στην πρεμιέρα της στην τελική φάση του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Η επιτυχία αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αφού οι Βολιώτες ανέτρεψαν της εις βάρος τους κατάσταση με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ματς.

 Το ματς που διεξήχθη στο ΕΑΚ ήταν για γερά νεύρα. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μη δημουργούν πολλές φάσεις για γκολ. Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο μέρος, καθώς οι Βολιώτες ζήτησαν το γκολ, αλλά βρέθηκαν να χάνουν με μακρινό σουτ του Σπυριδαντωνάκη.

Η ομάδα του Βόλου αντέδρασε εξαιρετικά, αφού οι αλλαγές του Λευτέρη Φούτρη φρέσκαραν την ομάδα του Βόλου, που ζήτησε με την ίδια ορμητικότητα το γκολ. Η ισοφάριση ήλθε από φάση διαρκείας και ασίστ του Στέργιου Μπατή από αριστερά στο Γιάννη Τσάτσο, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε εύστοχα και έφερε το ματς στα ίσια.

Το γκολ αυτό άλλαξε την ψυχολογία της αναμέτρησης και ο Γιάννης Αρβανιτόπουλος, ένα μόλις λεπτό μετά την εισοδό του στο ματς πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στο Γιώργο Δανόπουλο, βγάζοντάς τον τετ α τετ με τον εξερχόμενο κίπερ του Πειραιά. Ο έμπειρος φορ της ομάδας του Βόλου δεν λάθεψε και με υποδειγματικό αριστερό πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά και οι Βολιώτες πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη, που τους φέρνει στην κορυφή του 4ου ομίλου, όπου συγκατοικούν με τον Πειραιά.

Το κρίσιμο ματς για τους Βολιώτες είναι αύριο στις 18:45΄στο ΕΑΚ, κόντρα στην Κατερίνη. Σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας, οι Βολιώτες τερματίζουν στην πρώτη θέση του ομίλου, ενώ σε περίπτωση ήττας, θα υπάρχει τριπλή ισοβαθμία. 

H σύνθεση της ομάδας του Βόλου (Λευτέρης Φούτρης): Μπακαλιάνος, Μόσχος, Καραμποτάκης, Καπάτος (Τσούκας), Βολιώτης, Ξηροφώτος, Λυμπερδόπουλος (Αρβανιτόπουλος), Τσιαμήτας (Σκυριανός), Τσάτσος, Δανόπουλος, Κανταρτζής (Μπατής)

DSC 0008

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις