Ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Αιολικό Βόλου

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του Αιολικού Βόλου στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει: “Ο πάτερ Ιωάννης αφού τελείωσε τον Αγιασμό απευθύνθηκε προς  τους αθλητές και τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία  και με κύριο μέλημά τους  τα μαθήματα. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αιολικού κ. Σαμαράς Αντώνης και μεταξύ άλλων είπε.

“ Ο Αιολικός Βόλου κλείνει σήμερα έξι χρόνια από την ίδρυση του με πολύ επιτυχημένη αγωνιστική πορεία. Δεν θα αναφερθώ στις επιτυχίες όλων των αγωνιστικών τμημάτων που είναι ήδη γνωστές και πολλές. Θα αναφερθώ όμως στους συντελεστές των επιτυχιών αυτών που είναι: Οι αθλητές, οι προπονητές , οι γονείς, οι  χορηγοί μας. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας γιατί η προσφορά τους είναι πολύ σημαντική για την προσπάθεια που κάνουμε. Ο  βασικός χορηγός των στολών για το αγωνιστικό έτος 2019-20 είναι  η επιχείρηση  ΓΚΟΝΤΙΑ,Σ- Ι. ΛΟΥΜΠΑΚΗΣ Ο.Ε.  την οποία και ευχαριστούμε. Επίσης θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθώ στις συνεργασίες με τα Σωματεία της Δημητριάδος και του Ιωνικού και κυρίως με την κα Φραγκούλη Ευγενία που είναι πάντα παρούσα, όπως και με τον πρόεδρο του Ιωνικού κ. Σαχανίδη Χρήστο, ο οποίος δηλώνει πάντα παρών. Τόσα χρόνια συνεργασίας καλά κρατεί και θα συνεχισθεί για το καλό του αθλήματος. Ευχαριστούμε  τους νομικούς συμβούλους κ. Σαμαρά  Ιωάννη, όπως και τον κ. Λασκαράκη Περικλή για τη νομική αφιλοκερδή τους προσφορά προς τον Σύλλογο . Ευχαριστούμε  τον διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Βακρατσά Απόστολο για την πολύ καλή συνεργασία, όπως και τον πρώην πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής κ. Γαλάτη Απόστολο. Ευχαριστούμε τον φωτογράφο του Συλλόγου μας κ.  Βόντζο Γεώργιο. Ευχαριστούμε το Ζαχαροπλαστείο “ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ” που μας προσφέρει απλόχερα και αφιλοκερδώς τα πολύ νόστιμα φρέσκα γλυκά του σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου μας, όπως και σήμερα. Ευχόμαστε η φετινή χρονιά   να είναι  ακόμη καλύτερη και  πιο εποικοδομητική από τις προηγούμενες  χρονιές και φυσικά με πολλά τρίποντα, Τελειώνοντας θα ήθελα να σας παρουσιάσω εκτός από εμένα τους προπονητές για το αγωνιστικό έτος 2019-20 τον κ. Μάνο Αντώνη , τον κ. Τραγουδάρα Αντώνη και τον κ. Δεμίρη Κώστα όλοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση κατηγορία Α’. Τεχνικός Σύμβουλος  παραμένει ο κ. Σαμαράς Μιχαήλ Κ.Φ.Α.  με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση κατηγορία Α’.

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!! Την τελετή έκλεισαν τα παιδιά τραγουδώντας όλα μαζί για να ευχηθούν χρόνια πολλά στον προπονητή τους που είχε τα γενέθλια του”.

Δελτίο Τύπου Αιολικού Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις