Το βάρος και στη ψυχολογία ρίχνει ο Φεράντο ενόψει ΟΦΗ

Η επιστροφή στις νίκες, σε συνάρτηση με καλό ποδόσφαιρο, είναι το ζητούμενο στον ΝΠΣ Βόλος, στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι «κυανέρυθροι» δουλεύουν εντατικά στις προπονήσεις, με στόχο να διορθώσουν τις αδυναμίες τους, με τον Χουάν Φεράντο να δίνει βαρύτητα και στον ψυχολογικό τομέα, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επηρεάσει την ομάδα η ήττα από τον Ολυμπιακό.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Λογικά τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος πάντως ήταν εκτός αποστολής από τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, παρότι είχε ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στο ματς της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.
Σε αγωνιστική ετοιμότατα βρίσκεται ο Χοακίν Τόρες, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να βρίσκεται στα πλάνα του Φεράντο, με τον τεχνικό των «κυανέρυθρων» να αποφασίζει για τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα μετά και το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις