Πλήγμα με Ντιέγκο Λεόν

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού Βόλου. Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης ο Ντιέγκο Λεόν σε μία από τις προσπάθειες του χτύπησε και στη συνέχεια αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Στο 9΄ της αναμέτρησης τη θέση του άτυχου Ισπανού πήρε ο Αλέξανδρος Νικολιάς.

Ο Λεόν φαίνεται πως υπέστη θλάση και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιτελικός μέσος του Ολυμπιακού Βόλου θα απουσιάσει για περίπου 15 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα χάσει σίγουρα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (Κυριακή, 27/9) , όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό, ενώ ενδέχεται να χάσει και το δεύτερο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στη φετινή Football League, το οποίο θα είναι επίσης εκτός και συγκεκριμένα στην έδρα της Ζακύνθου.

Η απουσία του κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, αφού σύμφωνα με την εικόνα που έχει δείξει έως τώρα στα φιλικά, ο Λεόν αποτελεί βαρόμετρο για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Επίσης, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποβληθεί αύριο Σάββατο (19/9) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες θα εκτιμηθεί επ’ ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις