«Επίθεση» Καρυπίδη σε Περέιρα και Γραμμένο για Σιδηρόπουλο

Συνέχεια στο θέμα που έχει ξεσπάσει από πλευράς Αρη με αφορμή τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στην Τούμπα, έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, ήταν παρών στη σημερινή συνάντηση που έγινε στο Υφυπουργείο αθλητισμού με θέμα το VAR και τη σωστή χρήση του.

Στη συνέχεια, ο Θόδωρος Καρυπίδης, «επιτέθηκε» και στον Βαγγέλο Γραμμένο: «Με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε έλλνα διαιτητή και ειδικά σε ένα τέτοιο ντέρμπι; Πως γίνετε όλη η Θεσσαλονίκη να ήξερε από τη Δευτέρα πως θα οριστεί ο Σιδηρόπουλος;», ήταν ορισμένα από τα λόγια του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποι των Κιτρίνων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, υποστήριξε πως δεν έχει καμία αρμοδιότητα σε θέματα διαιτησίας. Εκεί ο Καρυπίδης, συνέχισε λέγοντας: «Και ποιος είναι ο ρόλος της ΕΠΟ; Πως θα φύγει η καχυποψία που υπάρχει; Και με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο, όταν εσύ ο ίδιος με διαβεβαίωσες πέρσι πως σφυρίξει ξένος διαιτητής στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και φέτος;».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης ήταν και τα λόγια του Κώστα Καραπαπά που σημειολογικά μάλιστα καθόταν ακριβώς δίπλα του.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις