Παίκτης της Νίκης Βόλου ο Δημήτρης Καπός

Παίκτης της Νίκης Βόλου θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Καπός καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Μάλιστα, ο 26χρονος σέντερ φορ, έλαβε μέρος στη σημερινή (19/09) προπόνηση της νέας του ομάδας.

Έτσι, μετά τον Σωτήρη Μπαλάφα, οι κυανόλευκοι αποκτούν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που θα διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα και παράλληλα εμπλουτίζουν περισσότερο ένα ρόστερ το οποίο χρειάζεται λίγες τελευταίες «πινελιές».

Το ενδιαφέρον για τον Στέργιο Τσιμίκα συνεχίζει να υφίσταται και πιθανόν να είναι η επόμενη κίνηση ενίσχυσης για τη βολιώτικη ομάδα.

Όσον αφορά το γήπεδο της Νεάπολης και την υπογραφή της σύμβασης, αυτή δεν υπογράφηκε ούτε σήμερα (19/09) καθώς προέκυψαν για ακόμη μία φορά διαφωνίες στους όρους, κάτι που αναμένεται να ξεπεραστεί τις επόμενες ημέρες.

Στη Νίκη Βόλου συνεχίζουν να αναζητούν αντίπαλο για την Κυριακή, έχοντας ως πρώτο στόχο ομάδα από τη Football League, όμως προς το παρόν οι προσπάθειες δεν έχουν ευδοκιμήσει.

Στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Λούκας Γκαρσία, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του και τη σύντομη νοσηλεία του στο Νοσοκομείου του Βόλου. Αντιθέτως, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα, υπό τις οδηγίες του Ισαάκ Χοβέ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις