Εντατικό πρόγραμμα για τρεις στον Ολυμπιακό Β.

Με καθημερινές προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Αγ. Γεώργιο συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, υπό τις οδηγίες του Θωμά Γράφα και των συνεργατών του. Στις προπονήσεις λαμβάνει μέρος και το τελευταίο (χρονικά) μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μάρκος Ντούνης. Ο 27χρονος επιθετικός, όπως είναι φυσικό, θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Για το λόγο αυτό, ακολουθεί και έξτρα πρόγραμμα.
Ο Θανάσης Δεινόπαπας βρίσκεται και αυτός πίσω από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης, καθώς μάλιστα πέρυσι ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του. Καθημερινά δουλεύει εντατικά στις προπονήσεις, ωστόσο, όπως είναι φυσικό δεν υπολογίζεται στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.
Αντίθετα, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης προπονείται κανονικά με την ομάδα εδώ και μία εβδομάδα και μέρα με την ημέρα παρουσιάζεται ολοένα και πιο έτοιμος, αν και χρειάζεται και αυτός κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις