Με την ίδια φιλοσοφία ο ΝΠΣ Βόλος κόντρα στον ΟΦΗ

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι περιμένει αύριο Σάββατο τον ΝΠΣ Βόλος, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται τον ισχυρό φέτος ΟΦΗ, με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, ύστερα από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, οι οποίες θα παλέψουν με πάθος για τη νίκη.
Η φιλοσοφία των “κυανέρυθρων” δεν αλλάζει. Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλο, θα προσπαθήσουν να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για γκολ στην επίθεση, με τις αξιόλογες μονάδες που διαθέτουν.
Η τεχνική ηγεσία καλείται να αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Λευτέρη Λύρατζη, με τον Αντώνη Ντεντάκη να φέρεται ως επικρατέστερος να αγωνιστεί στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς ο Χουάν Φεράντο θα εμπιστευτεί και πάλι τους παίκτες που ήταν στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις