Με Σφάκα και Κορέτα στα Φάρσαλα ο Ρήγας

Ο Ρήγας Φεραίος θα ταξιδέψει σήμερα (Σάββατο, 19/9) το μεσημέρι στα Φάρσαλα, όπου θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας φιλικό αγώνα τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο Θεσσαλικών ομάδων.

Ο Λάκης Μπακάλης θα έχει την ευκαιρία απέναντι σε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο να δοκιμάσει πρόσωπα και τακτικές, αλλά και να βγάλει κάποια τελευταία συμπεράσματα, αφού την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Βελεστινιώτης τεχνικός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του εκτός από τους ανέτοιμους Μανώλη Πάσχο και Στέργιο Μπακάλη, αλλά και τον Γιώργο Τσίπη, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Επίσης, στην αποστολή που θα αναχωρήσει στις 14.30 από το Βελεστίνο, συμπεριλαμβάνονται και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ρήγα, Αποστόλης Σφάκας και Γιάννης Κορέτα, οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πραγματοποιήσουν σε αυτό το φιλικό το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την κυανόλευκη φανέλα.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις