Πανέτοιμος για το “τρίποντο” με ΟΦΗ ο ΝΠΣ Βόλος (προαγγελία)

Έτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά για το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ο ΝΠΣ Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται στις 17.15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο την ομάδα της Κρήτης, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Ο Χουάν Φεράντο φρόντισε να προετοιμάσει την ομάδα του όλη την εβδομάδα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, αναλύοντας στους παίκτες του τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο ΟΦΗ, τι θα πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι, αλλά και την τακτική που θα ακολουθήσουν με στόχο την επιστροφή στις νίκες.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα (δεν το συνηθίζει άλλωστε) και λογικά θα υπάρξει μόνο μία αλλαγή στο βασικό σχήμα (αναγκαστική), καθώς ο Λευτέρης Λύρατζης είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) και δεν βρίσκεται στη διάθεση του Φεράντο.
Όπως όλα δείχνουν η ενδεκάδα θα έχει την εξής μορφή. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκαραβέλης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Ντεντάκης και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Δημόπουλος και Διαμαντής. Ο Τσοκάνης θα είναι ο αμυντικός χαφ, ενώ μπροστά του θα αγωνιστούν οι Μουνίθ, Μπαλογιάννης (εσωτερικοί μέσοι), Ζοάο (δεξιά), Μυστακίδης (αριστερά), με τον Γέντρισεκ να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ επιστρέφει στην ομάδα, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ μεταξύ των 19 παικτών που βρίσκονται στη διάθεση του Χουάν Φεράντο είναι για πρώτη φορά και ο Ισπανός στόπερ Σέρτζιο Τσίκα, καθώς και οι Μελίσσας, Τσαούσης, Μαξ, Ατιάτ, Τόρες και Γέντρισεκ.

Ο ΟΦΗ
Η αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται από χθες στην πόλη μας. Μετέβη το πρωί της Παρασκευής αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς ήρθε στο Βόλο. Μάλιστα, το απόγευμα προπονήθηκε σε γήπεδο της περιοχής. Στην αποστολή μετέχουν οι Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Σουρνάκης. Στην Κρήτη έμειναν οι τραυματίες Όσκα Ουάλι, Ναμπί και Φερέιρα Σόουζα. Απών είναι και ο Θανάσης Ντίνας.

«Σφυρίζει» ο Τάσης
Την σημερινή αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό θα διευθύνει ο Γιώργος Τάσης από την ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους Κόλλια και Μωϋσιάδη από την ίδια Ένωση. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σπύρος Ζαμπάλας από την ΕΠΣ Ηπείρου. Διαιτητής VAR θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας και βοηθός VAR ο Ιορδάνης Απτόσογλου από την ΕΠΣ Αθηνών. Παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις