Τρία παιχνίδια σήμερα για τη Σούπερ Λιγκ

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Εκτός της αναμέτρησης του ΝΠΣ Βόλος με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, θα παίξουν Αστέρας-Ατρόμητος στην Τρίπολη (19.30) και Παναιτωλικός-ΑΕΚ (20.00) στο Αγρίνιο.
Η ΑΕΚ, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ξάνθη και με τον Νίκο Κωστένογου στον πάγκο της μετρά δύο νίκες με Αστέρα εκτός και Λαμία εντός έδρας. Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό, τη στιγμή που έχει να επιδείξει τρεις ήττες, από ΠΑΟΚ και ΟΦΗ εκτός έδρας και από την Ξάνθη στο Αγρίνιο την 2η αγωνιστική.
Στην Τρίπολη Αστέρας και Ατρόμητος να παλέψουν με στόχο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Οι ομάδα της Πελοποννήσου παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, έχοντας τρεις ήττες από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ξάνθη, ενώ ο Ατρόμητος μετρά δύο ισοπαλίες, με Λάρισα και Λαμία, καθώς και μία ήττα την περασμένη αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.
Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στη Σούπερ Λιγκ:
Σάββατο 21/9
17.15 ΝΠΣ Βόλος-ΟΦΗ
19.30 Αστέρας-Ατρόμητος
20.00 Παναιτωλικός-ΑΕΚ
Κυριακή 22/9
15.00 ΑΕΛ-Ξάνθη
18.30 ΠΑΟΚ-Άρης
19.30 Λαμία-Πανιώνιος
20.30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις