Νίκη Βόλου: Παρουσίαση νέων εμφανίσεων και ρόστερ

Εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας καθώς και του ρόστερ της, διοργανώνει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο κέντρο διασκέδασης Premiera “Full of Live” Volos.

Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης φανέλας και ρόστερ την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο κέντρο διασκέδασης Premiera “Full of Live” Volos.

Στην εορταστική αυτή συνάθροιση θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών του ρόστερ, αλλά και των μελών του τεχνικού τιμ, της πρώτης ομάδας, καθώς και της ομάδας Κ-17 της νέας ΠΑΕ.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, οι οπαδοί μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τρεις εμφανίσεις της ομάδας μας, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως θα υπάρξουν ορισμένες εκπλήξεις για όλους τους παρευρισκομένους, με ενέργειες που θα διασκεδάσουν και θα συγκινήσουν το κοινό.

Πρόκειται για ένα event, το οποίο διοργανώνεται, με σκοπό την ψυχαγωγία του κόσμου της ομάδας, αλλά και της πρώιμης γνωριμίας του με το αγωνιστικό τμήμα της ποδοσφαιρικής Νίκης της νέας εποχής και, στο πλαίσιο αυτού, η είσοδός θα είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους, προκειμένου να περάσουμε ακόμα μία αξέχαστη Νικιώτικη βραδιά, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και την επιστροφή της μεγάλης μας αγάπης, και τυπικά, στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις