Στα πιτς παραμένουν Γκαρσία και Λίτσιος – Δεν κλείστηκε φιλικό για την Κυριακή

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΟΣΕ, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Γκαρσία και Λίτσιος, με τον πρώτο να βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον δεύτερο να αναρρώνει από τον τραυματισμό του στην προχθεσινή προπόνηση, σε σύγκρουση με τον Καμπαγέρο. Για τον Λίτσιο η διάγνωση κάνει λόγο για κάκωση του έσω πλαγίου, τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Τα δύο φιλικά που ήταν στις προθέσεις της ομάδας να κλείσει για την Τετάρτη και την Κυριακή, δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς η σύμβαση με τον Δήμο για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου της Νεάπολης, δεν υπογράφηκε ενώ μεσοβδόμαδα δεν βρέθηκε αντίπαλος από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, λόγω των υποχρεώσεών τους για το Κύπελλο.

Έτσι ο Ισαάκ Χοβέ υποχρεωτικά θα τεστάρει τους παίκτες σε οικογενειακό διπλό ώστε να διατηρήσει έναν αγωνιστικό ρυθμό που θεωρείται απαραίτητος πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις