Ήττα στον Παλαμά για Αλμυρό

Η προσπάθεια του ΓΣ Αλμυρού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά στο γήπεδο του Προαστίου δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 3ο όμιλο.
Οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-0 με δύο γκολ που σημείωσε ο Κατσιγιάννης στο 41’ και στο 81’.
Ο ΓΣΑ ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα του αγώνα, πίεσε τον αντίπαλο για να φτάσει στο γκολ και για 20 λεπτά ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού. Μετά το 20’ ο Ατρόμητος ισορρόπησε το ματς, δίχως όμως να απειλεί το τέρμα του Πολυμέρου. Ο Αλμυρός με τον Βουρδάκη έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 33’ να ανοίξει το σκορ (η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά άουτ στο δυνατό σουτ που επιχείρησε), για να γίνει το 1-0 για τον Ατρόμητο Παλαμά στο 41’. Μετά από φάση διαρκείας, ο Μπασιάκας βρέθηκε τετ α τετ με τον Πολυμέρου, πλάσαρε προς το τέρμα και με κοντινή προβολή ο Κατσιγιάννης έγραψε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, στο 42’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Αλμυρού, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΓΣΑ πίεσαν για την ισοφάριση, όμως η υπεροχή τους ήταν άκαρπη. Για να γίνει, τελικά, το 2-0 στο 81’ για τον Ατρόμητο. Ο Κόκκινος βρέθηκε μέσα στην περιοχή του ΓΣΑ, έκανε συρτή σέντρα και από κοντά ο Κατσιγιάννης και πάλι σκόραρε, σημειώνοντας το 2-0 για τον Ατρόμητο Παλαμά, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ: Κούτσικος, Μπαντής, Ζάρρας (87’Αλεξόπουλος), Εκίζογλου, Λιάπης, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Γ. (57’ Ζάγκος), Βαγγελάκος, Μπασιάκας, Κατσιγιάννης, Κόκκινος (80’Αντωνίου).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Λάμπος, Αγγελής (73’ Αϊδής), Παπακώστας, Πατσής, Ζενούνης, Δερμιτζάκης, Φούκης (65’ Δήμος), Βουρδάκης, Μπέικος (80’ Τζαφλέρης), Αναστασίου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις