Κύπελλο ΕΠΣΘ: Στους “16” η Δάφνη

Την πρόκριση στη β’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ πήρε η Δάφνη, η οποία επιβλήθηκε με 3-2 της ΑΕ 2002, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας.
Ήδη στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μπήκαν δυνατά στο ματς, προηγήθηκαν με 0-2, με τέρματα που σημείωσαν οι Κακάλιας στο 20’ και Καρακίτσιος στο 24’. Η Α.Ε. 2002 προσπάθησε να αντιδράσει και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος μείωσε το σκορ σε 1-2 με πέναλτι του Σταθόπουλου στο 35’.
Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν άλλα δύο τέρματα, ένα για κάθε ομάδα. Η Δάφνη πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Τσιγαρίδη στο 67’, ενώ στο 83’ είχαμε τη μείωση του σκορ με τον Στουμποβίκο, αφού πρώτα προηγήθηκε σουτ του Δ. Φιλίππου στο δοκάρι.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα το σκορ δεν άλλαξε, με τη Δάφνη να προκρίνεται στους «16» της διοργάνωσης.
ΑΕ 2002: Μητράκος, Β. Γαλάνης, Βέργος, Σταθόπουλος, Τερλεξής, Μ. Γαλάνης, Κόρδα, Κουβαράς, Σιγκέρης, Στουμποβίκος, Δ. Φιλίππου.
ΔΑΦΝΗ: Μιχαλόπουλος, Σιαμέτης, Χιώτης, Λιόλιος, Λούκας, Κακάλιας, Φιλοσόγλου, Αλεξανδρής (57’ Μαρέδης), Τσαρέλας, Καρακίτσιος (77’ Χιούσι), Τσιγαρίδας (65΄Μαυρομιχάλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις