Ιστορικό παιχνίδι για Διαγόρα στην Καλαμπάκα

Ιστορική σημασία έχει για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου το σημεριμό (4.30 μ.μ.) παιχνίδι του στην Καλαμπάκα με αντίπαλο την ομάδα των Μετεώρων. Και αυτό διότι είναι το πρώτο του σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, από το 1957 το έτος ίδρυσής του.
Στον Διαγόρα έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι και να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας υπολογίζει στους κάτωθι ποδοσφαιριστές: Αργύρη Κουτσιρίμπα, Δημήτρη Πρίφτη, Φίλιππο Καραμπούζη, Χρήστο Σπαθή, Αποστόλη Πρασσά, Βασίλη Λάιο, Δημήτρη Δίντση, Σπύρο Καραπλιάγκο, Γιώργο Αλεξίου, Θανάση Παπαγεωργίου, Γιάννη Σιγαλάκο, Δημήτρη Καλλιακούδα, Κώστα Καραπλιάγγο, Λάζαρο Καραμανλή, Παναγιώτη Ντάφο, Αλέκο Κουβελά, Κώστα Αλαμάνη, Σεραφείμ Τανό, Γιάννη Καλύβα, Δημήτρη Ζιάκα.
Το ματς της Καλαμπάκας θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης με συνεργάτες τους Δημήτρη Τίκα και Πέτρο Κανιούρα. Όλοι τους ανήκουν στην ΕΠΣ Καρδίτσας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αντώνης Βαλιώτης της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις