Λ. Μπακάλης: Μπορούμε νικηφόρο ξεκίνημα

Έτοιμος να κοιτάξει στα… μάτια τον Πιερικό, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι ο Θησέας. Η ομάδα της Αγριάς υποδέχεται σήμερα στις 16.30 την ομάδα της Κατερίνης, με τον προπονητή των «πρασίνων», Λάκη Μπακάλη να τονίζει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία», πως η ομάδα του θα παλέψει με πάθος για τη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Με το … καλημέρα μας έτυχε ντέρμπι, αφού ο Πιερικός θεωρείται το φαβορί της κατηγορίας, αλλά από την πλευρά μας είμαστε σχετικά έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά. Το δείξαμε και στα τελευταία μας φιλικά όπου είχαμε μία σταθερά ανοδική απόδοση.
Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι σε κάθε πρεμιέρα οι ομάδες ακόμη ψάχνουν να βρουν τον ρυθμό τους. Οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι έρχονται μετά από τρία ή τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε οποιαδήποτε πρόβλεψη για κάποιο ματς της 1ης αγωνιστικής θα ήταν παρακινδυνευμένη.
Αναγνωρίζουμε την αξία του Πιερικού ως ομάδα, αλλά και εμείς θα μπούμε στο γήπεδο με αξιώσεις για το παιχνίδι. Εξάλλου, παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή αρχή στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις