Σούπερ Λιγκ: Ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Τούμπα

Δύο ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός στις 20.30 θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, ενώ στις 18.30 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον συμπολίτη Άρη.
Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η πορεία των δύο «αιωνίων» στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και δείχνει φέτος αποφασισμένος να επιστρέψει στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη νίκη, μετρώντας δύο ήττες και μία ισοπαλία, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών.
Οι «πράσινοι» θα πρέπει να ξεπεράσουν και το ψυχολογικό βάρος από την βαριά ήττα με 4-0 από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», γνωρίζοντας πως θα έχουν απέναντί τους έναν πολύ ποιοτικό και φορμαρισμένο Ολυμπιακό.
Ο ΠΑΟΚ έχοντας κάνει το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα θέλει να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του και μάλιστα απέναντι στον Άρη, που όλοι γνωρίζουμε πόσο ιδιαίτερα είναι τα παιχνίδια των δύο «μεγάλων» της Θεσσαλονίκης.
Ο Άρης σημείωσε την περασμένη αγωνιστική την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-0 επί του Παναθηναϊκού, με τους «κίτρινους» να μετρούν επίσης μία ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης» με σκορ 1-1 και μία ήττα με 1-0 από τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.
Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, η Λάρισα θα παίξει εντός έδρας με την αήττητη και χωρίς απώλεια βαθμών Ξάνθη και η Λαμία θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:
15.00 ΑΕΛ-Ξάνθη
18.30 ΠΑΟΚ-Άρης
19.30 Λαμία-Πανιώνιος
20.30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις