Πήρε βαθμό από τα Μετέωρα ο Διαγόρας

Στο πρώτο του παιχνίδι της ιστορίας του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα (1-1), ύστερα από καλή εμφάνιση και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Πολυζόπουλου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Παπαγεωργίου στο 55’.
Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους για το τέρμα του Κουτσιρίμπα, πιέζοντας ψηλά και ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν με το 0-0 στα αποδυτήρια, στο 44’ τα Μετέωρα άνοιξαν το σκορ. Σε σέντρα του Γεωργάκη ο Πολυζόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στην επανάληψη ο Διαγόρας μπήκε δυνατά με στόχο το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο πέτυχε στο 55’. Μετά από συνδυασμένη προσπάθεια των φιλοξενουμένων, η οποία ξεκίνησε από τον Κουβελά, η μπάλα έφτασε στον Παπαγεωργίου, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 1-1. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Διαγόρα στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Στη συνέχεια ο Διαγόρας προσπάθησε να φτάσει σε δεύτερο τέρμα, προκειμένου να πάρει το «τρίποντο» και είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Αλαμάνη. Η πρώτη στο 70’ (σουτ άουτ) και η δεύτερη στο 81’ (πλασέ απέκρουσε ο τερματοφύλακας)
Διαιτητής: Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας).
Βοηθοί: Τίκας, Κανιούρας (ΕΠΣ Καρδίτσας).
ΜΕΤΕΩΡΑ: Τοπουζλής, Μπέτσας, Δάσιος, Γεωργάκης, Λουκάς, Φωτίκας, Παπαευθυμίου, Τσιαντούλας, Κατσαντώνης, Ιωάννου, Πολυζόπουλος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Σπαθής, Πρασσάς, Αλεξίου, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (90’ Δίντσης), Παπαγεωργίου (70’ Τανός), Αλαμάνης, Ζιάκας (81’ Σιγαλάκος), Καλύβας (56’ Λάιος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις