Πάλεψε ο Θησέας, αλλά έχασε 1-0 από τον Πιερικό

Ένας γνώριμος στους Βολιώτες φιλάθλους, από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Βασίλης Σαχινίδης, ήταν αυτός που με το γκολ που πέτυχε οδήγησε τον Πιερικό στη νίκη κόντρα στον Θησέα στο γήπεδο της Αγριάς, με τους Κατερινιώτες να επικρατούν με 1-0 στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ο Θησέας είχε εξ αρχής δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που λογίζεται ως φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πολύ νωρίς, μόλις στο 10ο λεπτό να αιφνιδιάσουν την ομάδα της Αγριάς με τον Σαχινίδη να νικά τους Μπόρα και Γιαουπλάρι και με πλασέ να γράφει το 0-1.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Πιερικός με την εμπειρία που διαθέτει κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα του και ήταν η ομάδα που απείλησε με δεύτερο τέρμα, χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Κυπαρίσση στο 32’ (απέκρουσε σωτήρια ο Κεφαλάς) και Χαρτσιά στο 43’ (σε σουτ που επιχείρησε η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι).
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Θησέας ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή που προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 72’. Ο Πέτσης επιχείρησε το σουτ, με τον Γουναρίδη να αποκρούει σωτήρια. Επίσης, στο 88’ σε σουτ του Ιωαννίδη μέσα από τη μικρή περιοχή η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γουναρίδη.
Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Νίκζας, Στάικος (Λάρισας)
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Ιακωβίδης, Διαμαντόπουλος, Μπόρας (46’ Κοτζαθανάσης), Γιαουπλάρι (75’ Κυρίτσης), Γαλανόπουλος (46’ Ζαχαράκης), Χατζησταμάτης (70’ Σιώμος), Πέτσης, Ιωαννίδης, Οικονόμου, Βλάχος.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Ρογγότης, Τακίδης, Μπούζουρας, Κόλα, Ιβανίδης, Μακρής, Μηλιώτης, Χαρτσιάς, Κυπαρίσσης, Σαχινίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις