Με Παπαδόπουλο η Δήμητρα 1-0 τον Σαρακηνό

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ήταν αναμφίβολα το παιχνίδι του Σαρακηνού με τη Δήμητρα, δύο ομάδων που θέτουν υψηλούς στόχους φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Αναμετρήθηκαν στο «Βασδέκειο», με τη Δήμητρα να παίρνει τη νίκη-πρόκριση με 1-0, ύστερα από ένα δυνατό και γεμάτο πάθος παιχνίδι.
Ύστερα από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, χωρίς φάσεις στις δύο εστίες, η Δήμητρα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο β’ μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 68’ με τον Παπαδόπουλο. Ο επιθετικός της ομάδας της Ευξεινούπολης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα καρέ του Σαρακηνού και με σουτ πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Ν. Φλίγκος, Λαμπρινίδης, Γιοβάνης, Μοράλες, Μαυρίδης, Παλαμιώτης, Τζίκας, Μαστακούλης, Χάνος, Κ. Φλίγκος, Τσιουρής.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Τσιλίγκος, Φαράντος (25’ λ.τρ. Χονδρογιάννης), Στεργίου, Τσιάτσιος, Καρράς, Τιμπλαλέξης (83’ Τετριμίδας), Κρανάς (78’ Βούλγαρης), Κατής, Παπαδόπουλος, Κοντοβάς, Κλουκουτάρας (65’ Αραπίτσας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις