Άνετα ο Ρήγας 6-1 τον Μαγνησιακό

Ο Μαγνησιακός προηγήθηκε στο σκορ στην αναμέτρηση με τον Ρήγα, ωστόσο, η ομάδα του Βελεστίνου στη συνέχεια ανέλαβε δράση, πέτυχε έξι γκολ και με σκορ 6-1 πήρε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.
Στο 18’ ο Καραγιώργος κέρδισε πέναλτι από τον Απ. Καλαϊτζίδη, με τον Κατσαρό να το εκτελεί και να γράφει το 1-0. Ο Ρήγα ισοφάρισε με πέναλτι του Νασιακόπουλου στο 25’, καθώς σε σουτ του Σέττου η μπάλα βρήκε το χέρι του Κουζιώκα.
Στο 41’ ο Μιχολίτσης μετά από οργανωμένη προσπάθεια των παικτών του Ρήγα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας συνέχισε να υπερέχει και σημείωσε άλλα τρία τέρματα. Στο 80’ ο Ιωάννου με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νασιακόπουλου πέτυχε το τέταρτο τέρμα του Ρήγα, ενώ το 1-5 σημείωσε ο 87’ ο Σέττος, για να κλείσει το σκορ ο Γουτούλης στο 88’, ύστερα από μπαλιά του Κατσούλα.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Α. Βλαχόπουλος, Δήμου (46’ Κουλοχέρης), Βασιλείου, Μαλεσάγκος, Κουζιώκας (75’ Λιβανός), Κολημήτρας, Κρανιάς, Κατσαρός (78’ λ.τρ. Πολυδόπουλος), Καραγιώργος, Φ. Βλαχόπουλος (46’ Ευαγγέλου), Θεοδωρόπουλος.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Απ. Καλαϊτζίδης, Ζατσάι, Ιωάννου, Ζωγράφος, Ράπτης, Σουγκάρης (81’ Κακάνης), Γάρος (81’ Στ. Μπακάλης), Ν. Καλαϊτζίδης, Μιχολίτσης (54’ Γουτούλης), Νασιακόπουλος (88’ Κατσούλας), Σέττος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις