Δεν υποτιμούν την Αταλάντη στον Ολυμπιακό Βόλου

O Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για τα δύο επίσημα παιχνίδια που έχει μέσα στην εβδομάδα, με Αταλάντη για το Κύπελλο Ελλάδος (Τετάρτη 25/9, 16.00) και με τον Ασπρόπυργο στις 29/9 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Θωμάς Γράφας και οι παίκτες του βάζουν τις τελευταίες πινελιές, προκειμένου η ομάδα, ύστερα από δύο μήνες προετοιμασίας, να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν πρώτα το παιχνίδι με την Αταλάντη, καθώς θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και εφόσον αυτό συμβεί, θα αντιμετωπίσουν στο Βόλο τον Απόλλωνα Πόντου για την 4η φάση της διοργάνωσης σε νοκ άουτ παιχνίδι.

Η τεχνική ηγεσία τονίζει στους ποδοσφαιριστές πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι της Τετάρτης, αν οι ίδιοι δεν παρουσιαστούν σοβαροί και με τη δέουσα αγωνιστική διάθεση. Η Αταλάντη αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και χθες στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου αντιμετώπισε στο γήπεδό της την Ποταμιά, την οποία και νίκησε με 1-0, με γκολ του Μαλισσόβα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» συνεχίζεται χωρίς προβλήματα (θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη) με τον Θωμά Γράφα να δίνει μεγάλη βαρύτητα σε τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις