Προς Θύελλα Καμαρίου ο Ντινιωτάκης

Η Θύελλα Καμαρίου ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει εφησυχασμός.

Τουναντίον, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει ώστε η ομάδα να αποκτήσει το βάθος που απαιτεί να διαθέτει ένα σύνολο που στοχεύει στον πρωταθλητισμό. Χθες μετά το ματς στο γήπεδο βρέθηκε για να συζητήσει με τους υπεύθυνους της ομάδας ο Γιάννης Ντινιωτάκης. Ο 25χρονος επιθετικός απ’ ότι φαίνεται θα αποτελέσει τον επόμενο μεταγραφικό στόχο των Καμαριανών που αναμένεται να εντάξουν στη φαρέτρα τους ακόμη ένα ικανότατο επιθετικό που μαζί με τον Μάριο Αργυρίου θα συνθέσουν μια δυάδα… φωτιά στην αιχμή του δόρατος.

Ο Ντινιωτάκης μετρώντας 5 συμμετοχής στη Σουπερ Λιγκ, 1 συμμετοχής στην δεύτερη κατηγορία της Βουλγαρίας και 84 ματς με 10 στην Γ’ Εθνική είναι δεδομένο ότι τις παραστάσεις εκείνες για να ενταχθεί στη πλουσιοπάροχη φαρέτρα της Θύελλας που βάζει με αυτή την πινελιά τέλος στο μεταγραφικό της… οργασμό.Τα τελευταία δυο χρόνια ο Ντινιωτάκης έπαιξε στη Νίκη Βόλου, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από ΑΕ Μυλοποτάμου, Λέφσκι Κάρλοβο, Θεσπρωτό, Ιωνικό, Επισκοπή, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Ηρακλή Ψαχνών, Παναρκαδικό, Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης.

sportcyclades.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις